Pozemní DVB-T2 televize v Německu má milion platících zákazníků

21. březen 2018

Miliontý zákazník freenet TV neodešel s prázdnou. Operátor ho odměnil pětapadesátipalcovým Ultra HD televizorem značky Samsung.

Na začátku tohoto týdne dosáhla placená pozemní digitální televize v Německu významného milníku. Službu freenet TV si předplácí jeden milion zákazníků. Dobrou zprávou pro společnost Media Broadcast, která je provozovatelem platformy, je skutečnost, že tohoto výsledku dosáhla rok po uvedení do ostrého provozu. freenet TV funguje v Německu od 29. března 2017 a nabízí zejména privátní programy ve vysokém rozlišení obrazu (HDTV).

Miliontý zákazník freenet TV neodešel s prázdnou. Operátor ho odměnil pětapadesátipalcovým Ultra HD televizorem značky Samsung. „S nabídkou freenet TV jsem velmi spokojen a odpovídá přesně mým potřebám. Velice mě těší, že jsem se stal miliontým zákazníkem. Svůj stávající televizor mám již pro freenet TV připravenou,“ citoval portál Satvision Michaela Klahra, kterému nový televizor předala Beate Hasenzahl, marketingová manažerka společnosti Media Broadcast, pod kterou spadá komunikace platformy freenet TV.

autor: lukpo
Spustit audio