Poznejte lépe Hesensko díky speciálnímu tematickému rádiu

24. květen 2016

Čtenáři, které německá spolková země Hesensko zajímá více, mohou najít informace o Hessentags 2016 na oficiálním portálu akce.

V rámci Hessentags 2016, tedy takzvaných Dnů Hesenska 2016, byl spuštěn i pravidelný tematický stream Hessentagsradio. Ten mohou zájemci naladit jak v rámci digitálního pozemního rozhlasu DAB+, tak i na internetu. Streamy s živým vysíláním jsou k dispozici na těchto webových stránkách. V rámci Hessentags 2016 se prezentují společnosti a subjekty z celého Hesenska, které se touto formou snaží návštěvníkům veletrhu přiblížit oblast svého podnikání. V rámci akce je k dispozici i bohatý doprovodný program. Nechybí zde ani popové a rockové koncerty.

Čtenáři, které německá spolková země Hesensko zajímá více, mohou najít informace o Hessentags 2016 na oficiálním portálu akce. Rozpis jednotlivých akcí v rámci veletrhu včetně doprovodných akcí je k dispozici zde. Akce se koná v době od 20. do 29. května a k dispozici je kromě klasického informačního servisu například i mobilní aplikace. V rámci DAB distribuce bude probíhat šíření v multiplexu „DR Hessen“ na kanálu 11C, který obsahuje například stanice harmony.fm, Absolut Hot nebo Radio X. Digitální síť vysílá v řádech kilowattů z vysílačů Großer Feldberg, Frankfurt (Main) Europaturm a Mainz-Kastel.

autor: lukpo
Spustit audio