Prázdniny skončily, Rádio Retro se ale vrátí už 14. září

4. září 2017

Stanice je v době svého vysílání dostupné v rozhlasových multiplexech ČRo DAB+ (vysílač Praha – Žižkov, kanál 12C), RTI cz i Teleko a také na internetu.

Letní dovolené jsou minulosti a spolu s jejich závěrem se odmlčel také prázdninový program Rádia Retro, digitální stanice, jejímž provozovatelem je Český rozhlas. K posluchačům se tento tematický stream, který přináší archivní nahrávky veřejnoprávního média napříč bohatou historií, opět vrátí ve čtvrtek 14. září, kdy připomene osmdesát let od úmrtí prvního československého prezidenta Tomáše Garrigua Masaryka. To připadá právě na tento den.

Aktuálně mohou majitelé digitálních přijímačů slyšet na programové pozici Rádia Retro oznámení, že prázdninový program skončil a (nejen) pro historické nahrávky je možné navštívit webovou stránku archiv.rozhlas.cz, případně pro zvukové záznamy samotný portál rozhlas.cz. Rádio Retro je v době svého vysílání dostupné v rozhlasových multiplexech ČRo DAB+ (vysílač Praha – Žižkov, kanál 12C), RTI cz i Teleko a také na internetu. K dispozici ho má mimo jiné i největší kabelový operátor na trhu, společnost UPC Česká republika.

autor: lukpo
Spustit audio