Prima Cool má speciální hybridní aplikaci zaměřenou na elektronický sport

21. únor 2017

Aplikace ROG Cool Liga nabídne nejen přímý přenos z jednotlivých akcí, které jsou v tuto chvíli naplánovány do tohoto víkendu, ale také jejich záznamy.

V rámci aplikací dostupných na televizorech s podporou standardu HbbTV se v menu tematického kanálu Prima Cool objevila speciální aplikace věnovaná výhradně elektronickému sportu, tedy hraní počítačových her na profesionální úrovni. Televize novinku označuje jako „ROG Cool Liga“ podle svého populárního formátu. Prima Cool začínala se streamingem e-sportu na webu, později s ním přišla i v rámci hybridního vysílání.

Aplikace ROG Cool Liga nabídne nejen přímý přenos z jednotlivých akcí, které jsou v tuto chvíli naplánovány do tohoto víkendu, ale také jejich záznamy. Ty jsou uloženy v rámci videoarchivu Prima Play. O spuštění speciální aplikace věnované e-sportu už Prima hovořila s novináři na setkání před několika měsíci. V rámci aplikace je dostupný také přehled plánovaných akcí. V rámci hybridní novinky se lze pohybovat pomocí dálkového ovladače za použití barevných tlačítek. Jde o podobný model jako nyní využívá Šlágr TV.

autor: lukpo
Spustit audio