Prima sjednotila nabídku hybridního vysílání HbbTV na svých kanálech

20. říjen 2016

V rámci videoarchivu Prima Play diváci najdou české pohádky, jako například Kovář z podlesí, Legendy staré Prahy nebo Kdopak by se vlka bál.

Společnost FTV Prima sjednotila nabídku menu hybridního vysílání HbbTV u svých kanálů Prima, Prima Cool, Prima love, Prima Zoom a Prima Max. Všechny stanice v současné době obsahují položky Pořady a seriály (archiv Prima Play), Primáček (výběr dětských pořadů z Prima Play), Předpověď počasí, TV Program a také dočasnou aplikaci Dotykačka poutající na pokladní systémy. Ke všem položkám zároveň byly doplněny ilustrační obrázky.

V rámci videoarchivu Prima Play diváci najdou české pohádky, jako například Kovář z podlesí, Legendy staré Prahy nebo Kdopak by se vlka bál, či dobrodružný rodinný film Vynález zkázy. Pro nejmenší diváky je připravena klasika v podobě Včelky Máji nebo Ferdy Mravence a dalších oblíbených animovaných filmů. „Věříme, že rodiče rozšířenou nabídku dětských pořadů uvítají, stejně jako možnost sledování videí bez reklam se službou Prima PLAY Premium,“ uvedl Daniel Grunt, ředitel nových médií FTV Prima.

autor: lukpo
Spustit audio