Prima stáhla z hybridního vysílání aplikaci Kvízy, připravuje náhradu

23. květen 2018

Základní aplikace zůstávají na všech kanálech provozovatele společné, jiné jsou však dostupné pouze na kanálech Prima Zoom a Prima Cool.

Z hybridního menu kanálů společnosti FTV Prima, která je s výjimkou stanice Prima Comedy Central provozovatelem stanic pod hlavičkou Prima, byla stažena aplikace Kvízy. Portálu Digitální rádio to potvrdila mluvčí firmy Gabriela Semová. „Aplikaci Prima Kvízy jsme momentálně stáhli z nabídky a pro diváky vyvíjíme novou formu zábavy,“ uvedla bez bližších podrobností Semová.

FTV Prima je aktuálně nezpochybnitelným lídrem v oblasti vývoje nových hybridních aplikací a jejich inovací. Firma nedávno kompletně předělala nejen úvodní menu, které má nově vertikální orientaci, ale také jednotlivé sekce pro video, jako jsou například Filmy, Seriály nebo Dokumenty. Poslední zmiňovanou tvorbu najdou diváci z pochopitelných důvodů pouze na stanici Prima Zoom, naopak herní aplikace Cool Liga je k dispozici pouze na Primě Cool. Dočasná aplikace nového kanálu Prima Krimi již byla také stažena.

autor: lukpo
Spustit audio