Prima uvedla novou podobu aplikace Letáky v chytrých televizorech

20. listopad 2017

Další, dočasnou novinkou, kterou FTV Prima uvedla v hybridním vysílání, je dotazník týkající se opět popularity této technologie.

Televize Prima představila novou podobu aplikace Letáky, která je určena pro přijímače s podporou technologie HbbTV připojené k internetu. Jde o krok, jež Prima avizovala před několika měsíci a seznámila s ním také odbornou veřejnost. Aplikace Letáky je nyní přehlednější a pohyb v rámci jednotlivých nabídek je snazší. Menu aplikace se přesunulo na levou stranu a táhne se od horního až po dolní okraj obrazovky.

Další, dočasnou novinkou, kterou FTV Prima uvedla v hybridním vysílání, je dotazník týkající se opět popularity této technologie. Komerční televizní dvojka se tu ptá mimo jiné na to, kolik osob je v rodině, kolik z nich je ve věku do 15 let a jaké je nejvyšší dosažené vzdělání. V části věnované přímo HbbTV je dotazů minimum. Prima se zde v podstatě ptá pouze na to, zdali divák sleduje pořady z internetu, pokud si žádný nevybere v lineárním vysílání. FTV Prima je aktuálně lídrem v oblasti vývoje hybridní televize, bohatě využívá technologii i pro reklamní účely.

autor: lukpo
Spustit audio