Provozovatel kanálů History a Crime+Investigation počítá s investicemi v našem regionu

5. červen 2017

„Věřím tomu, že na některých dalších trzích v regionu uvedeme H2, protože se jedná o velmi dobrý kanál,“ konstatovala Izabellą Wiley, šéfka A+E Networks Polska.

V regionu střední a východní Evropy (CEE) plánuje společnost A+E Networks, provozovatele kanálů History a Crime+Investigation, s dalšími investicemi. Firma by ráda rozšiřovala zejména distribuci H2, která navazuje na původní myšlenku stanice History – nabízet dokumenty věnované minulosti. Kanál není doposud lokalizovaný do češtiny. O plánech s expanzí hovořila pro web Wirtualnemedia.pl Izabellą Wiley, šéfka A+E Networks Polska.

„Pokud jde o region střední a východní Evropy, nadále je naší nejvíce distribuovanou stanicí History a budeme se snažit, aby se nadále rozšiřovala také distribuce stanice Crime+Investigation. Věřím tomu, že na některých dalších trzích v regionu uvedeme H2, protože se jedná o velmi dobrý kanál. V tomto směru jsme v jednání s hlavními operátory v daném regionu,“ konstatovala Willey. A+E Networks si je vědoma také síly on-line prostředí, proto chce investovat do obsahu šířeného výhradně přes internet. Polsko by se mělo dočkat také vlastní služby s videem na vyžádání pro kanály History a Lifetime. První zmiňovaná stanice podle TotaalTV připravuje také lokalizovanou verzi pro Nizozemsko.

autor: lukpo
Spustit audio