Provozovatel Leo TV žádá o kabelovou licenci pro svůj „best of“ kanál

9. květen 2018

Od stejně orientovaných programů se česká erotická televize liší tím, že se věnuje výhradně domácí produkci. Díky tomu v minulosti pronikla skrze skupinu M7 Group i do zemí Beneluxu.

Společnost PK 62, která je kromě vydávání řady erotických tiskovin také provozovatelem placeného kanálu Leo TV, žádá o kabelovou licenci pro svůj nový televizní projekt. Stanice nese označení Leo TV Gold, a jak její název napovídá, má přinést to nejlepší z produkce zmíněné firmy. Program má být navíc k dispozici i ve vysokém rozlišení obrazu (HDTV). Přípravu projektu potvrdil v září loňského roku portálu Digitální rádio výkonný ředitel Martin Laštovička.

Zvláštností, kterou se Leo TV odlišuje od programů tohoto typu, je skutečnost, že se orientuje výhradně na českou produkci. V minulosti zaznamenala společnost PK 62 díky tomuto projektu úspěch, když se jí skrze skupinu M7 Group, která provozuje mimo jiné i satelitní službu Skylink, podařilo proniknout do Beneluxu. Kromě Leo TV vlastní PK 62 také erotickou televizi Extasy, která je k dispozici jak ve standardním, tak i vysokém rozlišení. Právě její HD verzi nedávno zařadila do své nabídky on-line platforma SledováníTV.cz. Na rozdíl od Leo TV však nabízí Extasy zahraniční produkci.

autor: lukpo
Spustit audio