Rádio Retro s aktuálním programem i doplňkovými obrázky v DAB+

1. červenec 2017

„Prázdninovým Rádiem Retro mimořádně potěšíme každého, kdo má v sobě jen kapku dobrodružné krve,“ uvedla programová ředitelka Eva Hazdrová Kopecká.

Spolu s plánovaným obnoveným vysíláním Rádia Retro, k němuž došlo dnes, v sobotu 1. července, došlo v multiplexu ČRo DAB+ také k zařazení několika novinek spadajících do kategorie doplňkových informací. Jedná se o slideshow pro přijímače s barevnými displeji. Vysílá tmavě modré logo na bílém podkladu, bílé logo na tmavě modrém podkladu a fotka symbolizující aktuální zaměření stanice. Zařazeny jsou ale především aktuální informace o programu.

„Prázdninovým Rádiem Retro mimořádně potěšíme každého, kdo má v sobě jen kapku dobrodružné krve. Posluchači se mohou těšit na cestování po světě, objevování nových koutů Země, dobrodružství na moři i v horách, trampování a turistiku. Ve vysílání projdeme snad všechny kontinenty a návdavkem se podíváme i do bájné Atlantidy nebo starověké Tróji. Čas na Rádio Retro se zkrátka milovníkům dálek a rozmanitých letních aktivit opravdu vyplatí najít,“ uvedla programová ředitelka Eva Hazdrová Kopecká. Stanici aktuálně šíří Český rozhlas v pražském multiplexu ČRo DAB+ i operátoři RTI cz a Teleko.

autor: lukpo
Spustit audio