Radiožurnál – olympijský speciál ukončil vysílání, 15. března se vrátí Rádio Retro

26. únor 2018

Veřejnoprávní médium tímto projektem, který si u posluchačů získal po dobu šestnácti dnů velkou oblibu, dokázalo, že je do budoucna připraveno být lídrem v oblasti rozhlasové digitalizace.

Český rozhlas ukončil v neděli 25. února vysílání své tematické stanice Radiožurnál – olympijský speciál. Stalo se tak přesně podle plánu se zakončením největšího sportovního svátku roku. Posledním přímým přenosem byl slavnosti ceremoniál ze zakončení OH v Pchjongčchangu, poté mohli ještě diváci poslouchat sestřih rozhovorů s úspěšnými sportovci, jemuž vévodila dvojnásobná zlatá vítězka Ester Ledecká.

Veřejnoprávní médium tímto projektem, který si u posluchačů získal po dobu šestnácti dnů velkou oblibu, dokázalo, že je do budoucna připraveno svým posluchačům zprostředkovat speciální vysílání a být lídrem v oblasti rozhlasové digitalizace. Majitelé DAB+ přijímačů nemusí být smutní. Už v polovině března si bude možné opět naladit vysílání Rádia Retro. Není žádným překvapením, že do roku 2018 vstupuje tematický program s „osmičkovými roky“. Český rozhlas znovu nabídne kuriózní a cenné nahrávky z archivu sahající desítky let nazpět.

autor: lukpo
Spustit audio