Rakouská placená DVB-T2 televize simpliTV nově také ze satelitu Astra

3. říjen 2017

V základní nabídce jsou tradičně programy veřejnoprávní ORF ve vysokém rozlišení, dokoupit je možné další HD kanály. V rámci zaváděcí akce jsou k dispozici na půl roku zdarma.

Rakouská placená televize simpliTV, která byla doposud dostupná pouze prostřednictvím tamních DVB-T2 multiplexů, je od října k dispozici také ze satelitní pozice 19,2 stupně východně, družice Astra. Díky službě ORF Digital Direkt je navíc možné kanály přijímat pouze prostřednictvím CI modulu. ORF cardless CI+ SAT Modul se prodává v rakouských obchodech za cenu necelých 80 euro.

Za registrační poplatek, který činí osmnáct euro, získá uživatel v rámci základní nabídky ve vysokém rozlišení stanice ORF eins, ORF 2, ATV, Puls 4 (SD), Servus TV, ORF III, ORF Sport+ a ATV II (SD). Za sedm euro měsíčně je pak k dispozici dalších čtrnáct programů v HD, mezi nimi mj. RTL, ProSieben, Sat.1, Deluxe Music, MTV, Sixx, ntv nebo Nick (přehled všech programů je k dispozici zde). V rámci zaváděcí nabídky SimpliTV Sat HD test jsou tyto stanice zpřístupněny na půl roku zcela zdarma. Zákaznickou podporu mohou získat klienti buďto telefonicky, případně na webu https://digital.orf.at/.

autor: lukpo
Spustit audio