Regina DAB Praha podporuje Movember

1. listopad 2017

Prvního listopadu začíná Movember, pravidelná charitativní akce, která si dává za cíl zvýšit povědomí o zdraví mužů a zároveň získat finanční prostředky. Měsíc mužské solidarity připadá na listopad a zaměřuje se především na prevenci typicky mužského onemocnění, kterým je rakovina prostaty.

Muži MOVEMBERu si nechávají celý listopad narůst knír a rozmlouvají o svém zdraví, zejména o uro-onkologických problémech. Zároveň oni i jejich okolí přispívají na charitativní účely. V loňském roce se Nadaci proti rakovině podařilo vybrat bezmála 2 300 000 Kč. Z této částky byla například podpořena Urologická klinika FN Plzeň.

Během celého listopadu bude stanice Regina DAB Praha mediálně podporovat Movember. Oslovili jsme mužský kolektiv stanice, zda by se nezvěčnil s knírkem a nepomohl tak zvýšit povědomí o této listopadové akci. Každý všední den budeme zveřejňovat ty nejpovedenější fotografie na staničním facebookovém profilu stanice s odkazem na akci MOVEMBER. Do focení se zapojili všichni muži, kteří se jakýmkoliv způsobem podílí na vysílání a na chodu stanice, tedy od recepčních po moderátory, techniky až po samotné vedení stanice.

Jejich fotografie uvidíte každý všední den na facebookovém profilu Reginy DAB Praha. MOVEMBER 2017 se blíží, připravte si kníry!

autor: redakce
Spustit audio