Regina DAB Praha vysílá aktuálně hrané interprety a skladby v radiotextu

27. červenec 2017

Pokud aktuální informace o hraném interpretovi nejsou k dispozici, je vysílán univerzální text „Regina DAB Praha – Nejvíc hitů v digitálu“.

Další vylepšení pro své posluchače přináší Regina DAB Praha, aktuálně nejposlouchanější digitální stanice Českého rozhlasu. Po doplňkovém servisu ve formě slideshow – obrazových informací, v nichž se může objevit například aktuální doprava – se na displejích digitálních rádií objevují konečně také názvy aktuálně hraných interpretů a skladeb. Tuto službu už nabízejí v rámci DAB+ pochopitelně i další stanice Českého rozhlasu.

Pokud aktuální informace o hraném interpretovi nejsou k dispozici, je vysílán univerzální text „Regina DAB Praha – Nejvíc hitů v digitálu“. Do budoucna se pochopitelně otvírá digitální stanici i řada dalších možností v rámci DAB+ distribuce. Na displejích přijímačů by se mohly například v rámci slideshow objevovat obaly singlů právě hraných interpretů. Jde o službu, kterou standardně nabízejí svým posluchačům například německé nebo švýcarské digitální stanice. O případných dalších novinkách na Regina DAB Praha budeme informovat.

autor: lukpo
Spustit audio