Regiocast spustila dalšího kandidáta pro digitální rozhlas, stanici 90s90s

1. prosinec 2016

Program bude složen z klasického proudového vysílání, nicméně bude obsahovat i selektované bloky, které se zaměří mimo jiné na největší hity 90. let, R’n’B nebo hip hop.

Společnost Regiocast spustila od 1. prosince novou rozhlasovou stanici 90s90s. Firma tak reaguje na úspěch již delší dobu vysílajícího streamu 80s80s. Vzhledem k tomu, že tento program je dostupný i díky distribuci v rámci pozemního digitálního rádia DAB+ v Německu, není vyloučeno, že ho bude následovat do budoucna právě i 90s90s. Jak již z názvu tematického streamu vyplývá, je určen výhradně pro fanoušky hudby 90. let 20. století.

Ve vysílání se objeví hity například od Ace of Base, Celine Dion, Rednex, Roxette, U96 a řady dalších. Program bude složen z klasického proudového vysílání, nicméně bude obsahovat i selektované bloky, které se zaměří mimo jiné na největší hity 90. let, R’n’B nebo hip hop. Mathias Pfaff, generální ředitel digitální sekce Regiocast, označil tento krok za velmi důležitý a věří, že ho posluchači ocení, protože kvalitní hudby z 90. let v klasických rádiích není dostatek, a proto se vyplatí vytvářet tyto tematické streamy.

Web stanice: http://www.90s90s.de/

autor: lukpo
Spustit audio