Regionální televize OIK TV pro Českou Třebovou změnila od září vizuál

12. září 2017

Stanici je možné sledovat prakticky po celé republice, a to hned několika způsoby. Formou vložených oken je k dispozici na Regionálnítelevizi CZ a jako samostatná pozice v platformě SledováníTV.cz.

Regionální televize OIK TV určená zejména pro oblast České Třebové má od pondělí 4. září kompletně nový vizuál. Proměnou prošlo také staniční logo, které dostalo modernější podobu. Od 4. září doznaly změn i jednotlivé rubriky na webu televize. OIK TV je zkratkou pro Orlický informační kanál. Tato skutečnost se nově promítá do samotného loga, kde jsou graficky znázorněny Orlické hory. Motto stanice je „Máme k vám nejblíž“.

Televizní vysílání OIK TV vzniklo v roce 1991 ve městě Česká Třebová. O tři roky později již rozšířilo své vysílání i do sousedního města Ústí nad Orlicí a tím vznikl základ lokálně-regionální televizní stanice. Stanici je možné sledovat prakticky po celé republice, a to hned několika způsoby. Formou vložených oken je OIK TV dostupná v konkrétních časech v rámci Regionálnítelevize CZ a jako samostatná programová pozice v nabídce on-line platformy SledováníTV.cz. Stanice má také svůj vlastní kanál na serveru YouTube.

autor: lukpo
Spustit audio