Řetězec Tchibo zařadil do sortimentu první DAB+ přijímač

18. prosinec 2017

Přijímač podporuje Bluetooth® 4.0 a díky přídavnému vstupu AUX-In k němu lze připojit další přístroje jako chytrý mobilní telefon, tablet či notebook.

Řetězec obchodů Tchibo, který je nejen známý pro stejnojmennou kávu, ale například také značkové oblečení, zařadil konečně do své nabídky digitální rozhlasový přijímač s podporou standardu DAB+. Cílem nového přijímače bylo skloubit retro design s moderní technikou. Kromě vysílání digitálního rozhlasu ve III. pásmu pochopitelně umožňuje digitální přijímač také poslech vysílání v analogovém režimu – pásmo VKV.

Toto kompaktní rádio s funkcí čtyři v jednom nabízí až dvacet předvoleb - deset pro DAB+ a deset pro VKV pásmo (FM). Podporuje Bluetooth® 4.0 a díky přídavnému vstupu AUX-In k němu lze připojit další přístroje jako chytrý mobilní telefon, tablet či notebook. Rádio má velký displej, je vybaveno integrovaným budíkem s funkcí snooze pro odložené buzení a funkci pro příjem hovoru a handsfree. Lze je obsluhovat také přes dálkové ovládání. Při bateriovém provozu vydrží až osm hodin, kdykoli je však možné připojit je do sítě.

autor: lukpo
Spustit audio