Retro Music TV přišla po DVB-T o další distribuční kanál

2. červen 2016

„Budeme se snažit v budoucnu tento kanál opět zařadit, nicméně v současné době je vyřazen z programové nabídky,“ potvrdilo webu Digitální rádio tiskové oddělení operátora.

Hudební stanice Retro Music TV, která se orientuje na hudbu z minulých dekád, přišla o další distribuční kanál. Po vyřazení stanice z prakticky celoplošné Regionální sítě 7 (pozemní vysílání), program zmizel i IPTV služby T-Mobile TV telekomunikační firmy T-Mobile. Odebrání stanice ze seznamu kanálů potvrdila webu Digitální rádio Patricie Šedivá z tiskového oddělení operátora. Retro Music TV byla v T-Mobile TV zařazena mezi hudební stanice, a to konkrétně na programovou pozici 200.

„Kanál Retro Music TV 11.5. ukončil bohužel bez předchozího oznámení distribuci v některých platformách a toto ukončení se dotklo i poskytování kanálu v rámci T-Mobile TV. Budeme se snažit v budoucnu tento kanál opět zařadit, nicméně v současné době je vyřazen z programové nabídky T-Mobile TV. V nabídce nadále zůstává mnoho jiných hudebních kanálů, které mohou diváci sledovat. Například Óčko, Óčko Gold, Slušnej kanál, Rebel, Šlágr TV, Barrandov Muzika, Muzika CS, MTV a další,“ uvedla Šedivá.

autor: lukpo
Spustit audio