RT1 in the mix nejposlouchanější místní bavorskou rozhlasovou stanicí

17. srpen 2017

„Technologie DAB+ je mezi obyvateli Augsburgu a v celém Bavorsku velmi populární. Je proto logické, že jsme na této platformě přítomni,“ uvedl Felix Kovac, generální ředitel RT1.digital.

Bavorská rozhlasová stanice RT1 in the mix je nejposlouchanější místní rozhlasovou stanicí v této spolkové zemi. Ukázaly to aktuální výsledky Funkanalyse Bayern pro rok 2017, o kterých informuje web Radioszene.de. RT1 in the mix se může pochlubit 67 tisíci pravidelnými posluchači, na denní bázi stanici ladí 21 tisíc lidí. Většina publika tohoto okruhu se přitom spoléhá na příjem digitálního rádia DAB+.

„Technologie DAB+ je mezi obyvateli Augsburgu a v celém Bavorsku velmi populární. Je proto logické, že jsme na této platformě přítomni. Funkanalyse Bayern nám přinesla překvapivé výsledky poslechovosti. RT1 in the mix se v denním zásahu umístila například před egoFM nebo stanicí Klassik Radio, která se může částečně spolehnout i na pokrytí VKV,“ pochválil si aktuální čísla Felix Kovac, generální ředitel RT1.digital, která je provozovatelem RT1 in the mix. Kromě DAB+ je stanice dostupná také na webu.

autor: lukpo
Spustit audio