Ruark Audio slaví třicet let na scéně, uvádí dvě nová DAB rádia

1. prosinec 2016

Oba modely sázejí díky výrobci zejména na vysoce kvalitní reprodukci zvuku, a to včetně komunikace prostřednictvím bezdrátového přenosu Bluetooth.

Běžnému českému uživateli málo známá značka Ruark Audio uvádí na trh dva nové digitální rozhlasové přijímače pod označením R1-30 a R4-30. Jejich výrobce slaví právě v letošním roce třicet let od zahájení výroby reproduktorů a hi-fi soustav. Tato skutečnost se odráží i na nových modech DAB+ rádií. Oba přijímače zaujmou zejména svým designem. Jedná se o limitovanou edici, která byla vyrobena právě při příležitosti oslav výročí.

Oba modely sázejí díky výrobci zejména na vysoce kvalitní reprodukci zvuku, a to včetně komunikace prostřednictvím bezdrátového přenosu Bluetooth. Vyšší model disponuje kromě možností přehrávání stanic v rámci technologie DAB+ (a pochopitelně analogového rádia VKV/FM) také CD přehrávačem. Přijímače fungují pochopitelně výhradně ve III. pásmu, které se v minulosti uvolnilo po vypnutí analogové terestrické televize. Zájemci, kteří jsou stále v dosahu původního L-bandu, DAB část produktu vůbec nevyužijí.

autor: lukpo
Spustit audio