Ruark R7 Mk3 představuje velmi neobvyklé řešení DAB+ přijímače

6. říjen 2017

Jde o komplexní řešení systému domácího kina. Podporováno je streamování médií, Spotify Connect i poslech rozhlasových stanic přes internet.

S velmi neobvyklým řešením přijímače pro digitální rozhlasové vysílání DAB+ přišla britská společnost Ruark Audio. Její produktová novinka R7 Mk3 působí na první pohled jako konferenční stolek. Cílem firmy bylo skloubit kvalitní audio systém s inovativními prvky v oblasti designu. Ruark R7 Mk3 ale není pochopitelně pouze DAB+ přijímačem. Novinka přináší například také funkce streamování audia a podporuje funkci multiroom.

Ruark Audio do své produktové novinky také zakomponovalo CD přehrávač a podporu formátu MP3. Designová novinka se připojuje k internetu pomocí Wifi a bezdrátově komunikuje s jednotlivými médii díky Bluetooth. Ruark R7 Mk3 disponuje také několika analogovými a digitálními vstupy a výstupy. R7 Mk3 je de facto kompletním systémem domácího kina v neobvyklé designové podobě. Dálkové ovládání je pochopitelně součástí kompletu a je ho možné využívat například i z jiné místnosti. Není nutná přímá viditelnost.

autor: lukpo
Spustit audio