Satelitní operátor Digi TV získal důležitý dílek do své sportovní skládanky

19. říjen 2016

„Nový kanál přidáme do vysílání obou našich televizí, satelitní i internetové, přitom se však nebudou měnit ceny programových balíčků,“ informoval operátor.

Satelitní operátor Digi TV, jehož provozovatelem je společnost Digi Czech Republic, získal do své nabídky konečně kanál Nova Sport 2. Firma o tom informovala dnes v tiskové zprávě. Stanice bude dostupná v balíčcích Sport a Sport Plus ve vysokém rozlišení obrazu (HDTV). Klienti operátora se mohou díky tomuto programu těšit na hokejovou NHL, basketbal, tenis, motorsport, bojové sporty, ale i turnaje v šipkách či pokeru.

„Nový kanál přidáme do vysílání obou našich televizí, satelitní i internetové, přitom se však nebudou měnit ceny programových balíčků. Jsme rádi, že můžeme vyhovět našim divákům, kteří si zařazení kanálu Nova Sport 2 dlouhodobě přáli,“ vysvětlil Vladimír Rusnák, výkonný ředitel Digi Czech Republic. Rusnák už na nedávném setkání s novináři informoval, že o zařazení programu firma dlouhodobě jedná, ale není možné uvést bližší podrobnosti a také to, kdy se program v nabídce objeví. V současné době má Digi TV a Digi2GO v nabídce dvanáct sportovních programů, přičemž většina z nich je dostupná ve vysokém rozlišení.

autor: lukpo
Spustit audio