Satelitní služba Digi TV zařazuje kanály JOJ Family a JOJ Cinema

30. září 2016

Provozovatel sází v současné době zejména na muže. V nabídce má exkluzivně kanály Digi Sport s anglickou Premier League a španělskou La Ligou.

Satelitní služba Digi TV, jejímž provozovatelem je společnost Digi Czech Republic, zařadí od zítřka do své nabídky kanály JOJ Family a JOJ Cinema. O několik dní později, v úterý 4. října se pak tyto stanice objeví i v internetové nabídce Digi2GO. Satelitní služba Nová Digi TV nabízí skladbu více než sta programů, z toho 19 v HD kvalitě, internetová DIGI2GO má v balíčku Maxi na devadesát programů, z toho 37 v HD rozlišení.

JOJ Family najdou zákazníci satelitní Nové DIGI TV se set-top boxem Kaon nově na programové pozici 19 místo Óčko TV, které se přesouvá pozici 84. JOJ Cinema se v balíčku EXTRA objeví na pozici 36. Pokud se kanály samy nenaladí, je potřeba restartovat set-top box, případně ho aktualizovat například na kanálu Prima HD. Provozovatel Digi TV sází v současné době zejména na muže. V nabídce má exkluzivně kanály Digi Sport, které disponují vysílacími právy pro Premier League, La Ligu a Sky Bet Championship.

autor: lukpo
Spustit audio