Sdružení českých spotřebitelů ocenilo místní firmy

1. únor 2015

Stejně jako v loňském roce, i letos Sdružení českých spotřebitelů vyhlašovalo cenu Spokojený zákazník Karlovarského kraje. Prestižní ocenění, které je udělováno firmám za kvalitně poskytované služby, si odneslo 11 podnikatelů z celého regionu.

Firmy mohli navrhovat jak samotní zástupci Sdružení českých spotřebitelů, tak kdokoliv z místních nebo podnikatelských samospráv. Komise z navržených podnikatelů vybrala ty vítězné.


Přehled oceněných podnikatelů:
František Flegl - Rezidence Zámeček, Fr. Lázně
DC clinic s.r.o. - Veterinární klinika, Sokolov
Eva Dobišová - Kadeřnictví Simona, K. Vary
SPORT STUDIO PRIMA s.r.o., K. Vary
Vladislav Tomáš - Restaurace DUO, K. Vary
Ladislav Koutný - Restaurace Nad Hradbami, Žlutice
Jaroslav Dobeš - Výroba kožené galanterie a módních doplňků, M. Lázně
Jiří Vlásenko - Květinářství u Vlásenků, M. Lázně
Ingrid Benešová - Kadeřnictví, K. Vary
Irena Jandlová - Výroba a opravy oděvů a oděvních doplňků, K. Vary
Kynšperský pivovar s.r.o., Kynšperk nad Ohří

Záštitu nad akcí převzal hejtman Karlovarského kraje Josef Novotný a ocenění firmám předal radní pro oblast životního prostředí a zemědělství Václav Jakubík.

„Vážím si všech, kteří dělají svou práci rádi a dobře. Mrzí mne, že jim není věnována větší pozornost, kterou by si jistě zasloužili. Doufám, že do budoucna budeme moci oceňovat více podnikatelů,“ uvedl při předávání cen Jakubík.

Spektrum činností u vybraných 11 firem je velmi široké. Působí v oblastech, jako je například pohostinství, kadeřnické služby, sport a fitness, výroba oděvů a módních doplňků.

„Cenu vítězům udělujeme na dva roky, přičemž podnikatelé ji mohou využívat například při prezentaci své firmy,“ dodal projektový ředitel Sdružení českých spotřebitelů Libor Novák.

autor: Směna ČRo Plzeň
Spustit audio