Šlágr TV kompletně přepracovala obsah dostupný pro televizory s internetem

16. únor 2018

Ačkoliv se na první pohled může zdát, že využívání nové technologie se s cílovou skupinou, kterou jsou zejména starší diváci, vůbec nepotkává, opak je pravdou.

Šlágr TV významně zasáhla do aplikací, které mohou využívat majitelé televizorů s podporou standardu HbbTV připojených k internetu. Zachována zůstala pouze struktura menu s položkami Šlágr Dechovka, Country no.1, TV Písnička a Zlatý Šlágr. Všechny aplikace nově nenabízejí pouze dané tematické streamy, ale byly předělány na jednotlivé archivy. Dostupný obsah pro jednotlivé položky se tak významně zvýšil.

Ačkoliv se na první pohled může zdát, že využívání nové technologie se s cílovou skupinou, kterou jsou zejména starší diváci, vůbec nepotkává, opak je pravdou. Provozovatel již na několika setkání s novináři upozorňoval na skutečnost, že diváci si na HbbTV dostupné v rámci Šlágr TV zvykli a využívají ho. Přepracování se má dočkat i anketa Zlatý Šlágr, která aktuálně obsahuje videoklipy z loňského roku. Místo toho se mají nově objevit soutěžní písničky pro období 2018. HbbTV Šlágr TV je dostupné v DVB-T a DVB-T2 multiplexech Českých Radiokomunikací a také na satelitu Astra 3B (operátor Skylink).

autor: lukpo
Spustit audio