Slovenská křesťanská stanice Life TV zahájila distribuci v České republice

5. březen 2018

Nová tematická stanice je k dispozici v programovém rastru mezi dětskými televizemi JimJam a Minimax, standardem je vysílání ve vysokém rozlišení obrazu.

Slovenská křesťanská stanice Life TV, která odstartovala na Slovensku v loňském roce, expanduje také do České republiky. Do své nabídky ji zařadila on-line platforma SledováníTV.cz. Program se tak dostává do nabídky řady zejména internetových poskytovatelů, jejích služeb však využívá i mobilní operátor Vodafone. Na Slovensku je Life TV dostupná například u operátorů Antik, Slovak Telekom, SWAN, Martico a řady dalších.

Nová tematická stanice je k dispozici v programovém rastru mezi dětskými televizemi JimJam a Minimax, standardem je vysílání ve vysokém rozlišení obrazu (HDTV). V HD kvalitě vysílá například i křesťanská televize Lux, která je dostupná i ze satelitu. V rámci SledováníTV.cz je k dispozici pochopitelně i funkce zpětného zhlédnutí, jedná se však o několikahodinové bloky bez popisu. Divák tak v případě, že mu některý pořad utekl, musí přesně vědět, kdy se vysílal. Televizi je možné sledovat také v mobilních aplikacích pro Android, iOS a Windows.

autor: lukpo
Spustit audio