Slovenští hasiči mají vlastní digitální rádio

6. září 2017

Na webu tematického rádia je možné najít mimo jiné i hasičskou hitparádu, která je složená z nejlepších rockových hitů a doplněná je také komentářem.

Na Slovensku začala fungovat nová digitální stanice s prostým názvem Hasičské rádio. Jde o první program tohoto typu, který je zaměřený na hasičský sport. Na existenci projektu upozornil facebookový profil Radio.Radar. Hasičské rádio uvádí, že jeho cílem je propagace hasičského sportu, a to nejen textem, videem a slovem, ale také hudbou. Portál rozhlasové stanice je k dispozici na adrese: http://hasicskeradio.sk/.

Na webu tematického rádia je možné najít mimo jiné i hasičskou hitparádu, která je složená z nejlepších rockových hitů a doplněná je také komentářem. Jednou z novinek stanice je Hasičský magazín. V něm je možné najít novinky a aktuální informace z oblasti hasičského sportu, a to nejen na Slovensku, ale také v České republice. Studio slibuje zajímavé rozhovory, hosty a také soutěže. Stanice existuje prozatím pouze na internetu, nicméně je jasné, že právě takový program by byl do budoucna zajímavým obohacením DAB+ nabídky.

autor: lukpo
Spustit audio