Soutěžte s Českým rozhlasem Jazz o digitální rádio s podporou DAB+

2. srpen 2017

Digitální okruh veřejnoprávního média můžete naladit například v multiplexu ČRo DAB+, který se v následujících měsících rozšíří z Prahy i do Brna, Ostravy a Plzně.

Český rozhlas Jazz, jediná jazzová stanice v tuzemském éteru, vyhlásil soutěž, díky níž můžete vyhrát přijímač pro poslech digitálního rádia DAB+. Co je nutné pro účast v soutěži udělat? Zájemce musí zaslat vlastnoručně vyrobený výtvor či dílo na téma „Moje léto s jazzem“. Nezáleží na použité technice, vyhrává nejoriginálnější zaslaný výtvor – kromě data uzávěrky 3. září nezáleží tolik na rychlosti, ale originalitě a kvalitě zpracování.

Český rozhlas Jazz je speciální stanice Českého rozhlasu. Možnostmi příjmu se podobá Radiu Wave, tj. kromě televize, kabelu, webu a satelitu Astra 3B ji je možné naladit v digitálních sítích DAB. Redakce webu Digitální rádio doporučuje tuto stanici ladit v rozhlasovém multiplexu ČRo DAB+ z vysílače Praha – Žižkov. Signál pokrývá území hlavního města a široké okolí. V následujících měsících se síť rozšíří i do Brna, Ostravy a Plzně. ČRo Jazz dále šíří ve svém multiplexu i operátor Teleko.

Další informace o soutěži naleznete na webu stanice ČRo Jazz.

autor: lukpo
Spustit audio