Společnost Hama chce zaujmout bezdrátovými sluchátky s digitálním rádiem

4. květen 2018

Základna pro sluchátka funguje jako rozhlasový přijímač, vysílač, nabíjecí stanice i praktický držák a je vybavena podsvíceným LCD displejem s informacemi při poslechu rádiové stanice.

Německá společnost Hama přichází na tamní trh s neobvyklou novinkou – sluchátky, která jsou schopna vedle poslechu hudby zprostředkovat i signál digitálního vysílání DAB+, samozřejmostí je pochopitelně i analogový rozhlas VKV. Produktová novinka nese označení Thomson WHP5407. Hlasitost je řízena přímo na sluchátkách, která je možné použit také v „kabelovém režimu“, pokud k nim používáte například chytrý mobilní telefon.

Pro větší pohodlí mají ušní krytky polstrování, sluchátka lze pochopitelně nastavit na velikost hlavy jejich majitele. Základna pro sluchátka funguje jako rozhlasový přijímač, vysílač, nabíjecí stanice i praktický držák a je vybavena podsvíceným LCD displejem s informacemi při poslechu rádiové stanice. Vyměnitelné baterie ve sluchátkách umožňují až osm hodin nepřetržitého poslechu. Co se týká technických parametrů, podporovány jsou frekvence v rozsahu 22 Hz až 22 kHz, dosah bezdrátového přenosu je maximálně 30 metrů.

autor: lukpo
Spustit audio