Stanice Comedy Central Extra ukončila českou podporu

13. prosinec 2017

Program ve svém vysílání přinášel, jak již z jeho názvu vyplývá, komediální seriály, situační komedie a například i nachytané celebrity. Lokalizován byl formou volitelných titulků.

Placený kanál Comedy Central Extra odpojil ze svého distribučního multiplexu, který je k dispozici na satelitu Thor, pozice 1 stupeň západně, české titulky. Stanice sice již opustila český a slovenský trh před několika měsíci, lokalizace byla ale u tohoto programu nadále dostupná. Divákům se tak i bez dekódování obrazu nadále zobrazovaly odpovídající DVB titulky. Obraz Comedy Central Extra bylo možné dekódovat díky některé zahraniční platformě.

Program ve svém vysílání přinášel, jak již z jeho názvu vyplývá, komediální seriály, situační komedie a například i nachytané celebrity v televizním formátu Punk’d, jehož průvodcem je známý herec Ashton Kutcher. V průběhu let ztratila existence stanice Comedy Central Extra na českém trhu prakticky smysl. Rozhodující byla druhá polovina roku 2015, kdy se společnost Viacom, dosavadní provozovatel tohoto programu, spojil s FTV Prima a uvedl novou, volně šířenou televizi Prima Comedy Central (PCC). Ukončení Comedy Central Extra tak bylo prakticky pouze otázkou času. Stanice vysílala s volitelnými titulky, PCC je plně lokalizovaná.

autor: lukpo
Spustit audio