Stanice O2TV Free spouští placenou aplikaci, atraktivní přenosy v DVB-T končí

21. březen 2017

Část stanice šířená klasicky, tedy prostřednictvím televizního signálu, nabídne od dnešního dne pouze záznamy zápasů a vybrané pořady O2TV Sport.

Volně šířený kanál O2TV Free, který je k dispozici výhradně prostřednictvím DVB-T multiplexu 4 společnosti Digital Broadcasting, mění model, na němž doposud fungoval. Atraktivní, živě vysílané sportovní přenosy dostupné volně se nově přesunou za placenou bránu. O2TV Sport budou moci sledovat od úterý 21. března pouze zájemci s televizorem, případně set-top-boxem s podporu standardu HbbTV.

Stanice O2TV Free, respektive její část šířená klasicky prostřednictvím televizního signálu, nabídne od dnešního dne pouze záznamy zápasů, dále diskusní formát Tak určitě, Magazín Champions League, Studio ePojisteni.cz ligy a další. Přímé přenosy se zde už ale objevovat nebudou. Novinkou je zároveň hybridní aplikace O2TV Sport, kterou budou moci využívat přijímače připojené k internetu. Ta nabídne vysílání kanálu O2TV Sport ve vysokém rozlišení (HD), zpětné zhlédnutí v rozsahu 50 hodin, pozastavení pořadu a archiv vybraných pořadů. Do 3. dubna bude možné placený obsah sledovat po dobu 24 hodin za cenu 1 SMS zprávy.

autor: lukpo
Spustit audio