Stanice Óčko změnila nabídku pro chytré televize, konečně představila archiv

11. prosinec 2017

Pod jednoduchým názvem Video najdou zájemci výběr z vysílání hudební televize Óčko. V době psaní této zprávy obsahovala nabídka tři příspěvky.

Hudební televize Óčko po delší době přikročila k radikálnějším změnám v rámci hybridního vysílání, tedy aplikací, které mohou využívat televizory a set-top boxy připojené k internetu s podporou standardu HbbTV. Óčko má novou podobu virtuálního červeného tlačítka, které nově vyzývá diváka k tomu, zdali se chce bavit. Známé aplikace Óčko Star, Óčko Expres, Generace O a Candy Crash 2 doplnil konečně i archiv vybraných pořadů.

Pod jednoduchým názvem Video najdou zájemci výběr z vysílání hudební televize Óčko. V době psaní této zprávy obsahovala nabídka tři příspěvky, konkrétně formáty Cinema Geek, KBBA Best Of a Smash! Dobrou zprávou je, že zatímco Óčko vysílá v lineární distribuci pouze ve standardním rozlišení, příspěvky umístěné do aplikace Video jsou k dispozici ve vysoké kvalitě obrazu (HD). Hybridní vysílání televize Óčko je dostupné v rámci DVB-T multiplexu 3, přechodové DVB-T2 sítě 12 Českých Radiokomunikací, na satelitu Astra 3B a mimo jiné i v kabelové síti společnosti UPC Česká republika.

Archiv pořadů v hybridním menu televize Óčko
autor: lukpo
Spustit audio