Stanice Rock Antenne spustila speciální verzi pro Hamburg

16. duben 2018

Tematická odnož Antenne Bayern chce posluchače zaujmout nejen regionálním zpravodajstvím, ale také místními hudebníky a umělci.

Digitální stanice Rock Antenne je od pondělí 9. dubna dostupné také v Hamburku. Zájemci si ji tu mohou naladit nejen prostřednictvím VKV frekvence 106.8 MHz, která dříve patřila dnes již neexistující stanici Alsterradio, ale zejména díky digitálnímu rozhlasovému vysílání DAB+. Speciální verze pro sever Německa má svou speciální prezentaci dostupnou na snadno zapamatovatelné adrese https://rockantenne.hamburg/.

Pokrytí platforem Rock Antenne Hamburg je široké, kromě VKV a DAB+ je stanice dostupná například v kabelových sítích, přes mobilní aplikace nebo přímo na výše uvedené doméně. „Pro mě osobně je Hamburk velkým městem s bohatou historií. Jsme připraveni integrovat tuto skutečnost do vysílání a získat body mezi našimi posluchači. Rock Antenne Hamburg je nezávislý program s obsahem pro Hamburk a pokrývá celé spektrum dění. Ve městě je spousta mladých kapel a zajímavé hudby, kterou chceme posluchačům přinést,“ uvedl Guy Fränkel, výkonný ředitel a programový ředitel Rock Antenne.

autor: lukpo
Spustit audio