TechniSat Digitradio 1: DAB+ přijímač s dominantním ovládáním na předním panelu

6. červen 2017

Do paměti je možné uložit dvacet digitálních a dvacet analogových stanic. Ne úplně obvyklé je napájení přijímače, a to nikoliv prostřednictvím baterií typu AA, případně AAA, ale Li-ion.

TechniSat Digitradio 1 je další z řady rozhlasových přijímačů německé společnosti, který je určen pro poslech digitálního rádia ve standardech DAB+, případně ještě DAB. Dominantním prvkem produktové novinky jsou chromovaná ovládací tlačítka na předním panelu. Přijímač má jeden reproduktor a zajišťuje tedy mono poslech, v případě sluchátek pak stereo reprodukci. Kromě DAB+ rádia je garantován i příjem poslech VKV rozhlasu.

Do paměti je možné uložit dvacet digitálních a dvacet analogových stanic. Ne úplně obvyklé je napájení přijímače, a to nikoliv prostřednictvím baterií typu AA, případně AAA, ale Li-ion 3,7 V / 1050 mAh. Garantován je pak provoz přijímače po dobu přibližně deseti hodin. V případě elektrické sítě 230 V je možné DAB+ rádio napájet prostřednictvím adaptéru 5V / 1A. Uživatelská příručka a technické parametry přijímače jsou k dispozici na webu výrobce. Odkazy připojujeme jako aktivní linky formou jednotlivých odkazů.

autor: lukpo
Spustit audio