TecTime TV se pokouší o další restart, dostupná bude na internetu a v HbbTV

25. červenec 2017

Podle vzoru tohoto programu vznikla na českém trhu v minulosti také volně šířená televizní stanice CS Link TV, vysílat však vydržela pouze necelý rok.

Německá stanice TecTime TV, která před sedmi měsíci ukončila z důvodu finančních problémů již po několikáté distribuci, se pokouší o restart tohoto projektu. V pátek 28. července se na jejím YouTube kanálu objeví nový díl oblíbeného magazínu Dr. Dish. V přípravě jsou také mobilní aplikace pro operační systémy Android a iOS, do budoucna i přístup skrze hybridní technologii HbbTV. O novinkách píše Dr. Dish na Facebooku.

Podle vzoru TecTime TV, dříve Dr. Dish TV, vznikla na českém trhu v minulosti také volně šířená televizní stanice CS Link TV, která propagovala programovou nabídku a produkty zmíněné satelitní služby. Program byl dostupný pouze na družici Astra, pozice 23.5 stupně východně. Tato stanice však po relativně krátké době, vysílala od října 2007 do srpna 2008, zanikla a CS Link za několik let přešel pod hlavičku společnosti M7 Group. Ta se po určité konsolidaci rozhodla na trhu ponechat pouze platformu Skylink.

autor: lukpo
Spustit audio