Televize Natura odstartovala, slibuje „život s nohama na zemi“

16. únor 2018

Informace o vysílaném programu mohou diváci najít na webových stránkách projektu. Do budoucna má být TV Natura dostupná také prostřednictvím hybridního vysílání stanice Šlágr.

Český internet obohatil nový projekt s názvem Televize Natura. Odpovídající licenci získala stanice na posledním zasedání Rady pro rozhlasové a televizní vysílání (RRTV). Za Televizí Natura stojí Jana Peterková, manželka podnikatele a majitele Šlágr TV Karla Peterky. Letným pohledem připomíná vysílání nové stanice studiové pořady dnes již neexistujících projektů TV Regina a TV Harmonie – levné pořady z jednoduchého studia, případně interiéru.

Informace o vysílaném programu mohou diváci najít na webových stránkách www.tvnatura.cz. Do budoucna má být TV Natura dostupná také prostřednictvím hybridního vysílání stanice Šlágr TV, kde byly streamy jednotlivých tematických bloků nahrazeny archivy pořadů. O nich jsme vás dnes ráno informovali v této zprávě. TV Natura na webu uvádí, že se bude snažit mimo proud "oficiální" vědy dát smysl našim vlastním energiím, energiím našeho těla, našich pocitů i naší mysli. „Abychom se hlubším pochopením sebe sama opět přiblížili tam, odkud jsme vzešli: k přírodě,“ uvádí nový internetový projekt Jany Peterkové.

autor: lukpo
Spustit audio