Televize Seznam spustila novou podobu internetové aplikace dostupné v multiplexu 3

28. březen 2018

Nová podoba hybridní aplikace je dělena do několika panelů. V horní liště uživatel vidí, co se právě vysílá, v dalších částech už je prostor pro jednotlivá videa.

Společnost Seznam.cz spustila v rámci multiplexu 3 zcela novou podobu hybridní aplikace Televize Seznam, která je dostupná všem divákům s přijímači podporujícími technologii HbbTV. Původní verze pocházející ještě z doby vysílání v DVB-T multiplexu 4 operátora Digital Broadcasting byla ukončena. Seznam.cz poprvé představil novou verzi aplikace včera na konferenci Seznam forum a postupně ji plánuje rozšířit i na satelit a do kabelových sítí.

Nová podoba hybridní aplikace je dělena do několika panelů. V horní liště uživatel vidí, co se právě vysílá, v dalších částech už je prostor pro jednotlivá videa. Pro lepší ilustraci připojujeme jako součást této zprávy video umístěné níže. Aplikace Televize Seznam je dělená do čtyř kategorií – Zprávy, Zábava, Pohádky a Vyhledávání. Divák tu nenajde textové zpravodajství, ale pouze videoobsah pocházející z dílny Seznam.cz. Uživatel má možnost si manuálně zvolit i obrazovou kvalitu videa, a to od formátu 240p (nízká SD kvalita) až po 1080p (Full HD).

autor: lukpo
Spustit audio