Tetě Šafářové odjely fanynky kvůli škole, vítěznou pusu pošlou

Do posledního grandslamu roku dnes vstoupí také nejlepší čeští tenisté Tomáš Berdych, Petra Kvitová a také Lucie Šafářová. Finalistka antukového Roland Garros doufá, že se jí bude v New Yorku dařit i bez některých členů rodiny, kteří museli prvního září do školních lavic.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Lucie Šafářová

Lucie Šafářová | Zdroj: Reuters

„Ségra musela odletět, protože neteře jdou do školy. Pro tu mladší to bude první školní den. Pošlou mě fotky,“ svěřila se před prvním kolem US Open Lucie Šafářová.

Až bude nastupovat ke svému zápasu proti Ukrajince Curenkové, už bude díky časovému posunu vědět, jak si mladé školačky první den po prázdninách užily. A pochopitelně je zvědavá. „Doufám, že to dobře odstartuje. Začátek školy je vždy nervózní,“ pamatuje si tenistka.

Přehrát

00:00 / 00:00

Neteře Lucie Šafářové musely odjet, čeká je první školní den

V tom to mají školáci a tenisté podobné, také oni jsou totiž často v začátku velkého turnaje nervózní. I Lucie Šafářová by ráda poslední grandslamový turnaj v roce dobře odstartovala. Neteře prý po návratu ze školy budou první tetin zápas v New Yorku sledovat.

„V New Havenu mi byly fandit. Bylo to milé a říkaly, že jejich vítězná pusa je fakt vítězná. Řekla jsem, že mi ji budou muset poslat po Facetimu,“ spoléhá Lucie Šafářová na mobilní aplikaci.

Ve svém prvním zápase se po páté hodině odpolední bude snažit potěšit své blízké a také všechny další fanoušky. Ostatně hodně podobné přání bude mít i dalších sedm českých tenistů, kteří se během druhého hracího dne na US Open představí.

Smitková na US Open zvládla úvodní zápas, Koukalová podvanácté vypadla

Číst článek

 

Tady je slíbené nové video "Lucie Wiggle" s Redfoo! Watch our new video "Lucie Wiggle" featuring Redfoo! https://www.facebook.com/rsteckley/videos/10155965555040223/

Posted by Lucie Safarova on 30. srpen 2015

Jaroslav Plašil, Vojtěch Man Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme