T-Mobile si zajistil nadnárodní dohodou další distribuci kanálů Eurosport i Discovery

5. leden 2018

„Jsme potěšeni, že můžeme oznámit rozšíření partnerství se společností Deutsche Telekom,“ uvedl Andrey Stoychev, ředitel pro distribuci a obchodní rozvoj ve společnosti Discovery Networks.

Kanály z portfolia společnosti Discovery Networks, tedy nejen dokumentární stanice, ale také programy Eurosport 1 a Eurosport 2, budou pokračovat v distribuci v nabídce společnosti T-Mobile Česká republika. Operátor si je pojistil nadnárodní dohodou, kterou s provozovatelem realizovala skupina Deutsche Telekom. Uzavření kontraktu přichází krátce předtím, než se na kanálech Eurosport objeví v únoru nadcházející olympijské hry.

„Jsme potěšeni, že můžeme oznámit rozšíření partnerství se společností Deutsche Telekom. Naše dohoda je založena na společné vizi zajistit svým divákům ten nejlepší programový obsah. Znovu tak potvrzujeme svůj dlouhodobý závazek – přinášet relevantní prémiový obsah co největšímu počtu českých a slovenských diváků,“ konstatoval Andrey Stoychev, ředitel pro distribuci a obchodní rozvoj ve společnosti Discovery Networks Central and Eastern Europe. U našich východních sousedů zahrnuje dohoda společnosti Slovak Telekom a Digi Slovakia.

autor: lukpo
Spustit audio