Třeboňská lázeňská televize nevysílá, v DVB-T ani na internetu nemá signál

11. duben 2017

Poslední záznam na webu televize je více než rok starý, videoarchiv přestal být doplňován v březnu 2016. Nové záznamy se neobjevují ani na YouTube kanálu městských televizí.

Regionální stanice Třeboňská lázeňská televize (TL TV) nevysílá. Web Digitální rádio to zjistil monitoringem platformy 4NET.TV, jejíž je tento program součástí. Absenci programu v éteru potvrdil naší redakci i Marek Svoboda, mistr zvuku Českého rozhlasu České Budějovice, který v daném regionu působí. TL TV byla součástí DVB-T multiplexu na vysílačích Včelná (kanál 29) a Polikno (kanál 54). Na obou je nyní pouze černá obrazovka.

Webové stránky lázeňské televize pro Třeboň na doméně trebon.cz nejsou již delší dobu aktualizované. Poslední záznam je zde více než rok starý. Videoarchiv přestal být doplňován v březnu 2016. Pořady TL TV se objevovaly pravidelně na videoserveru YouTube. Kanál 54, který slouží pro příspěvky městských televizí, však již delší dobu také pořady z Třeboně neobsahuje. Stanice Datel (Dačická televize) a JHTV (Jindřichohradecká televize) pokračují nadále ve svém vysílání a aktualizují i archiv pořadů na internetu.

autor: lukpo
Spustit audio