TV Nova rozšířila po dvou měsících hybridní vysílání, přidala zpravodajský obsah

31. březen 2017

Novinka je dostupná pro majitele chytrých televizorů připojených k internetu v multiplexu 4, na satelitu Astra 3B i v kabelové síti UPC.

Dva měsíce po posledním rozšíření přidala mediální skupina Nova další obsah do svého hybridního vysílání HbbTV. Ten mohou využívat majitelé televizorů a boxů s podporou této technologie, které jsou připojeny k internetu. Nově je v HbbTV nejsledovanější komerční televize dostupný i obsah Auto magazínu. Tato rubrika nemá svou vlastní kategorii, ale zájemci ji najdou pod záložkou zpravodajského webu tn.cz.

Auto magazín zrcadlí kompletní obsah webu na adrese http://auto.tn.nova.cz/. Čtenáři se zde mohou těšit na novinky ze světa motorů, recenze automobilů, užitečné rady a tipy, adrenalin ze závodních tratí a řadu dalšího. Magazín nabízí nejen psané reportáže, ale i videa, žebříčky a zákulisní informace ze světa motorismu. Dále je k dispozici v nabídce aktuální zpravodajství TN.cz a sportovní zpravodajství. Celé online zpravodajství je speciálně přizpůsobeno pro televizor a dálkové ovládání. Diváci navíc naleznou články, zajímavosti, novinky a krátká videa k pořadům Tvoje tvář má známý hlas, Robinsonův ostrov, Výměna manželek a seriálům Ulice a Ordinace v růžové zahradě 2.

autor: lukpo
Spustit audio