TV Regina přerušila vysílání na satelitu, v DVB-T prozatím pokračuje

19. říjen 2016

Televize si stanovila za cíl, že bude nabízet nenásilný obsah. Majitel Jan Saavedra před startem programu uvedl, že by měla být pomocníkem starším divákům.

Vysílání na satelitu Astra 3B, pozice 23,5 stupně východně, přerušila česká televizní stanice Regina. Webu Digitální rádio to potvrdila společnost M7 Group, která distribuci zajišťovala. Na pozici po TV Regina se objevil pouze informační text, že vysílání bylo přerušeno z technicko-provozních důvodů. Oficiální vyjádření majitele a šéfa televize Jana Saavedry zní, že jde o problém s vyhořelými rozvody, který by měl být v horizontu několika dní vyřešen. V pražské Regionální síti 4 vysílání programu přesto pokračuje beze změny.

TV Regina odstartovala v lednu 2014 na již zmiňovaném satelitu Astra a také v rámci DVB-T pro hlavní město, kanál 46. Televize si stanovila za cíl, že bude nabízet nenásilný obsah, Saavedra před startem programu uvedl, že by měla být pomocníkem starším divákům. Licence TV Regina uvádí, že program má být zaměřen na poradenství a vzdělávání zajímavou, zábavnou formou, dále životní styl, volnočasové aktivity, zábavu a talkshow. Stanice se stala za svou dvouletou existenci cílem řady žertů. Na videoserveru YouTube se objevilo několik vtipných sestřihů z jejího vysílání.

autor: lukpo
Spustit audio