UPC změnila vizuál svého infokanálu, souvisí s novou identitou operátora

25. říjen 2017

Nabídka Happy Home, do níž je nově zařazen graficky i informační kanál UPC Show HD, zvýrazňuje komplexní řešení připojení a zábavy, které operátor poskytuje svým zákazníkům.

Společnost UPC Česká republika, největší kabelový operátor na trhu, změnila minulý týden logo svého informačního kanálu určeného zákazníkům. Jeho vizuální podoba nyní odpovídá s novou identitou a nabídkou Happy Home, kterou firma představila začátkem září. Na samotné distribuci kanálu se nic nemění. Stanici stále zůstává stejná programová pozice jako doposud, vysílá ve vysokém rozlišení obrazu (HDTV) a se stereo stopou MPEG v českém jazyce.

Nabídka Happy Home, do níž je nově zařazen graficky i informační kanál UPC Show HD, zvýrazňuje komplexní řešení připojení a zábavy, které operátor poskytuje svým zákazníkům. Její součástí je internetová služba s rychlostí downloadu až do 500 Mb/s a Wi-Fi, kterou klient získá díky prémiovému modemu Connect Box. Stanice UPC Show HD je dostupná s rozlišením 1920x1080i (obrazových bodů) a průměrným datovým tokem 7 Mbps (v době měření). Součástí stanice je standardně i programový průvodce (EPG) s přehledem jednotlivých bloků. Do vysílání jsou zařazeny zejména bloky věnované HBO, Cinemaxu a videopůjčovně MyPrime.

UPC Show HD - logo stanice

Nové logo zákaznického kanálu UPC Show HD.

autor: lukpo
Spustit audio