V Itálii odstartoval celoplošný digitální program Radio Deejay 4 Christmas

5. prosinec 2017

Stanice přináší nejen mezinárodně známé hity od interpretů, jako jsou Mariah Carey, Wham! nebo Coldplay, ale pochopitelně i písničky od italských interpretů.

Italský digitální rozhlasový éter obohatila dočasná rozhlasová stanice Radio Deejay 4 Christmas. Jak již z jejího názvu vyplývá, stojí za ni rodina tematických programů Radio Deejay a je věnována výhradně hudbě spojené s vánočními svátky. Radio Deejay 4 Christmas se stalo součástí digitální sítě „DAB Italia“. Znamená to, že je součástí řady DAB+ vysílačů po celé Itálii. Ve stejném multiplexu vysílá i vlajková loď Radio Deejay.

Radio Deejay 4 Christmas přináší nejen mezinárodně známé hity od interpretů, jako jsou Mariah Carey, Wham! nebo Coldplay, ale pochopitelně i písničky od italských interpretů. O tom, jaký je samotný hudební mix, se mohou sami přesvědčit i naši čtenáři. Vysílání stanice Radio Deejay 4 Christmas je k dispozici také na webových stránkách Radia Deejay a není na něj uplatňována geoblokace, tedy omezení pouze na území Itálie. V rámci pozemního digitálního rozhlasu DAB+ využívá Radio Deejay také slideshow, tedy možnost zobrazování doplňkových obrázků.

autor: lukpo
Spustit audio