V Itálii startuje nová kampaň na DAB+ rádio, zasáhne desítky milionů posluchačů

10. únor 2017

Stejně jako v minulých letech i v letošním roce je kampaň naplánována na celoplošných komerčních stanicích a také některých místních okruzích.

Na jihu Evropy startuje pod hlavičkou Digitalradio Italia nová informační kampaň, která si klade za cíl oslovit na rozhlasových stanicích tisícovkou spotů celkem třiadvacet milionů tamních posluchačů. Kampaň má tentokrát cílit výhradně na řidiče, které chce upozornit na veškeré výhody technologie. Její motto je: „Radio je magie, digitální rozhlas je magie v autě.“ Poslech rozhlasu v autě podle aktuálních průzkumů potvrdilo 80 % Italů.

Stejně jako v minulých letech i v letošním roce je kampaň naplánována na celoplošných komerčních stanicích a také některých místních okruzích. Koordinovaná kampaň zahrnuje celkem třináct vysílatelů, jmenovitě m2o, R101, RDS, RTL 102.5, Radio Kiss Kiss, Radio 24 il Sole 24 Ore, Radio Capital, Radio Deejay, Radio Italia solo musica italiana, Radio Maria, Radio Padania, Radio Radicale a Radio Vaticana, podpořena bude také on-line komunikací na známých webových stránkách www.digitalradio.it.

autor: lukpo
Spustit audio