V Německu se začaly prodávat předplacené karty pro příjem DVB-T2

2. březen 2017

V současné době je možné kartu na roční předplatné sehnat v Německu ve více než třech a půl tisíci obchodech s elektronikou, případně specializovaných prodejnách.

V sousedním Německu začal prodej předplacených karet, které umožní na období dvanácti měsíců sledovat programy z placené DVB-T2 nabídky freenetTV. Do konce června letošního roku je příjem garantován zdarma, po tomto datu bude roční poplatek 69 euro.

Zpoplatněné budou pouze privátní stanice, veřejnoprávní televize bude nadále bezplatná. Aktivace bude probíhat jednoduše po zadání kódu na kartě spolu číslem přijímače, a to buďto telefonicky, případně on-line.

V současné době je možné kartu na roční předplatné sehnat v Německu ve více než třech a půl tisíci obchodech s elektronikou, případně specializovaných prodejnách, prodej má být brzo zahájen i na webu freenet.tv. Výhodou „kreditní karty“ freenet TV je skutečnost, že po uplynutí dvanáctiměsíčního předplatného není zapotřebí nic ukončovat. Divák se tedy nemusí obávat, že by mu následně byly účtovány další poplatky. Podoba kreditní karty freenet TV včetně její přední i zadní strany je uvedena v následující tiskové zprávě. Platformu provozuje operátor Media Broadcast.

autor: lukpo
Spustit audio