V nové soutěži Reginy DAB Praha můžete vyhrát i digitální rádio

24. květen 2016

Stanice vysílá pro obyvatele hlavního města a jeho okolí, zaměřuje se především na lidi s aktivním způsobem života a na řidiče.

Regionální stanice Českého rozhlasu Regina DAB Praha, která spoléhá výhradně na digitální distribuci, je tedy dostupná i v DAB experimentu na kanálu 12C z pražského vysílače Žižkov, si připravila pro své posluchače soutěž, v níž mohou vyhrát mimo jiné i digitální rozhlasový přijímač. V termínu od 30. května do 10. června můžete s Regina DAB Praha vyhrávat chutnou svačinu, kterou vám přivezeme přímo do kanceláře. K výhře stačí dvě jednoduché věci – přihlásit se (formulář najdete na našem webu) a pozorně poslouchat.

Regina DAB Praha vysílá pro obyvatele hlavního města a jeho okolí, zaměřuje se především na lidi s aktivním způsobem života a na řidiče. Zprávy můžete poslouchat každou půlhodinu a informace z pražské dopravy každých 15 minut. Zpravodajské vstupy se vysílají v průběhu celého dne a nabízejí aktuální pražská témata, sport, přehled tisku a samozřejmě předpověď počasí. Co se týká hudby, vysílá Regina DAB Praha hity posledních 20 let. Nechybí ani songy z aktuálních zahraničních i domácích hitparád.

autor: lukpo
Spustit audio