V Ostravě hořela pekárna, podle svědků byl příčinou výbuch plynu

Po požáru v Kopřivnici museli hasiči v Moravskoslezském kraji opět zasahovat. Požár v neděli večer ochromil pekárnu v Ostravě-Martinově. Zaměstnanci stihli včas utéct, policisté areál uzavřeli.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

V místě zasahuje 15 jednotek hasičů, při zásahu se jeden z nich zranil.

V místě zasahuje 15 jednotek hasičů, při zásahu se jeden z nich zranil. | Foto: Hasičský záchranný sbor Jihomoravského kraje

Velká pekárna začala hořet v neděli v půl jedenácté večer. Podle svědků požár způsobil výbuch plynu při výrobě pečiva, které firma rozváží po celé Ostravě a okolí. Hasiči se zatím k příčině požáru nevyjádřili. Všichni zaměstnanci stačili včas utéct, pouze jednoho člověka museli na místě ošetřit záchranáři s drobným zraněním.

Ještě v pondělí ráno bylo na místě několik hasičských vozů. Požár je už ale uhašen. Policisté areál uzavřeli a nechtějí na místo nikoho pustit.

Tento víkend jde už o druhý velký požár v Moravskoslezském kraji. V neděli odpoledne v Kopřivnici hořelo nákupní středisko. Vzplanul tam odpad uložený ve skladu. Při požáru byli lehce zranění čtyři lidé, dva hasiči, jeden policista a jeden zákazník. Plameny dostali hasiči pod kontrolu v osm večer.

Petra Sasínová Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme