V Praze vystoupí idol dívčích srdcí Enrique Iglesias, Regina DAB Praha upravuje program

7. květen 2018

Iglesias působí na hudební scéně prakticky už od devadesátých let 20. století a známý je zejména celou řadou balad, ať už zpívaných v angličtině, případně španělštině.

Do Prahy se po dvou letech vrací zpěvák, herec a lamač dívčích srdcí Enrique Iglesias. V hlavním městě vystoupí hned dvakrát, dnes a zítra. Jeho koncert 8. května bude navíc zvláštní také tím, že zde oslaví své třiačtyřicáté narozeniny. Podobně jako v případě skupiny Imagine Dragons i tentokrát přizpůsobí této hudební události svůj program Regina DAB Praha. Enrique Iglesias bude znít ve vysílání více než obvykle, a to včetně novinky Move To Miami.

Iglesias působí na hudební scéně prakticky už od devadesátých let 20. století a známý je zejména celou řadou balad, ať už zpívaných v angličtině, případně španělštině. Mezi jeho nejznámější hity můžeme zařadit například Bailamos, Be With You, Tired of Being Sorry, Hero nebo I’m Freak. Všechny by dnes i zítra měly zaznít. Vzhledem k tomu, že úterní koncert byl ohlášený jako první, byl relativně rychle vyprodán, u pondělního termínu už se to nepodařilo. Stanici Regina DAB Praha můžete poslouchat v rozhlasových multiplexech ČRo DAB+ a Teleko, k dispozici je například i na satelitu Astra 3B, v kabelových sítích nebo na internetu.

autor: lukpo
Spustit audio