V Třebíči večer zemřel mladý motorkář. V ulici Na Kopcích se srazil s osobním autem

25. srpen 2016
Zprávy z

V Třebíči krátce po 22. hodině večer zemřel mladý motorkář. K tragické nehodě došlo v ulici Na Kopcích, kterou v té době projíždělo osobní auto Škoda Octavia. Při odbočování vlevo mimo silnici na parkovací plochu jel v opačném směru motocykl značky Yamaha XT 660. Střet s osobním automobilem jednadvacetiletý řidič motorky nepřežil. Jak k nehodě došlo zkoumá policie.

„Pětadvacetiletý řidič osobního vozidla značky Škoda Octavia projížděl po místní komunikaci ve směru jízdy od ulice Samešova směrem k místní komunikaci ulice Na Kopcích a odbočoval vlevo na parkovací plochu,“ popsala situaci mluvčí policie Dana Čírtková.

V době odbočování osobního auta vlevo mimo silnici stejným místem projížděl motocykl. „Došlo ke střetu obou vozidel. Vlivem nárazu byl motocyklista odhozen vpravo do zaparkovaného vozidla značky Fiat Scudo. Motocyklista utrpěl při střetu těžké zranění, kterému na místě podlehl. Ke zranění jiných osob při dopravní nehodě nedošlo,“ dodává mluvčí policie.

Kdo nehodu zavinil, zda nejel řidič motocyklu příliš rychle, to vše prověřují kriminalisté. U řidiče osobního auta na místě zjistili, že alkohol před jízdou nepil. Škoda na osobním autě a motorce dosahuje sta tisíc korun.

autor: mik
Spustit audio